SecureFeed

SecureFeed is een organisatie die werkt aan vertrouwd veilig voedsel van dierlijke oorsprong. Dit doet SecureFeed door middel van een borgingssysteem inclusief veelvoudige monitoring gebaseerd op risicoclassificatie van de verschillende grondstoffen die worden gebruikt binnen de diervoedersector, aanvullende actie- en afkeurgrenzen en beheersing van calamiteiten. Met veel deelnemers (bedrijven die voldoen aan de SecureFeed richtlijnen) binnen de keten heeft SecureFeed een grote invloed op de voedselveiligheid van het in Nederland geproduceerde voedsel van dierlijke oorsprong. SecureFeed is onpartijdig en ondersteund de gehele keten in geval van een calamiteit.

Koenis B.V. is deelnemer van SecureFeed. Daarnaast dragen onze medewerkers bij aan het uitvoeren van leveranciersaudits. Dit zijn audits die vanuit SecureFeed worden uitgevoerd om toeleverende handels- en productiebedrijven te controleren op een juiste en volgens SecureFeed veilige werkwijze.

Klik hier voor meer informatie over SecureFeed.

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:00 uur
Woensdag:
08:00 - 17:00 uur
Donderdag:
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten

Koenis Diervoeders

Koenis B.V. is een diervoederbedrijf gespecialiseerd in het produceren van maatvoeders voor dieren. Op een klantgerichte manier werken we met korte lijnen en een hoge service aan het beste resultaat voor onze klanten. Door dicht bij onze klant te staan proberen we door middel van goede adviezen en praktische tips de doelstellingen van onze veehouders te realiseren. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van het juiste rantsoen voor het melkvee, de jongveeopfok, juiste manier van droogstand, ruwvoerwinning, diergezondheid, robotmelken, mestboekhouding en bemesting. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Meer informatie

Laatste nieuws / aanbieding

Koenis zet stappen voor de toekomst! De vergunningen voor de nieuwe mengvoerfabriek zijn ingediend bij de gemeente en de stroomvoorziening is uiteindelijk toch geregeld. We hopen na de zomer van 2024 te beginnen met de bouw, en in de 2e helft van 2025 vanuit de nieuwe fabriek op Agriport uw voersoorten te kunnen leveren. We hebben in deze dynamische tijden gekozen voor een samenwerking met een partner, namelijk Fransen Gerrits gevestigd in Erp. Deze partij zal deels financieren, garant staan en ons ondersteunen met kennis en kunde. Fransen Gerrits zal een minderheidsbelang nemen in onze organisatie, zodat Koenis BV zelf wel autonoom als bedrijf zal draaien met de toekomstige generatie Gijs en Luca Koenis met Bastiaan Houtenbos. Meer informatie