GMP+

GMP+ is een kwaliteitsborgingssysteem dat staat voor de productie van veilig diervoeder door de gehele keten heen. GMP+ biedt een certificatieschema die het voor bedrijven gemakkelijker maakt bij te dragen aan veilig diervoeder.

Koenis B.V. is al jaren GMP+ gecertificeerd, dit betekend dat we voldoen aan de voorwaarden die worden gesteld door GMP+. Hiervoor worden we minimaal 1x per jaar beoordeeld door een externe auditor. Hieronder kunt u onze GMP+ certificaten vinden:

 

GMP+ FSA certificaat:

GMP+ Feed Safety Assurance is een module dat garant staat voor diervoederveiligheid binnen de keten. Het geeft een raamwerk voor een veilige productieomgeving met betrekking op onder andere diervoeders en personeel.

GMP+ FRA certificaat:

GMP+ Feed Responsibility Assurance in een module die staat voor duurzaamheid. Dit heeft vooral betrekking op verantwoorde sojaproducten (RTRS soja).

Klik hier voor meer informatie over GMP+.

 

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:00 uur
Woensdag:
08:00 - 17:00 uur
Donderdag:
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten

Koenis Diervoeders

Koenis B.V. is een diervoederbedrijf gespecialiseerd in het produceren van maatvoeders voor dieren. Op een klantgerichte manier werken we met korte lijnen en een hoge service aan het beste resultaat voor onze klanten. Door dicht bij onze klant te staan proberen we door middel van goede adviezen en praktische tips de doelstellingen van onze veehouders te realiseren. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van het juiste rantsoen voor het melkvee, de jongveeopfok, juiste manier van droogstand, ruwvoerwinning, diergezondheid, robotmelken, mestboekhouding en bemesting. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Meer informatie

Laatste nieuws / aanbieding

Koenis zet stappen voor de toekomst! De vergunningen voor de nieuwe mengvoerfabriek zijn ingediend bij de gemeente en de stroomvoorziening is uiteindelijk toch geregeld. We hopen na de zomer van 2024 te beginnen met de bouw, en in de 2e helft van 2025 vanuit de nieuwe fabriek op Agriport uw voersoorten te kunnen leveren. We hebben in deze dynamische tijden gekozen voor een samenwerking met een partner, namelijk Fransen Gerrits gevestigd in Erp. Deze partij zal deels financieren, garant staan en ons ondersteunen met kennis en kunde. Fransen Gerrits zal een minderheidsbelang nemen in onze organisatie, zodat Koenis BV zelf wel autonoom als bedrijf zal draaien met de toekomstige generatie Gijs en Luca Koenis met Bastiaan Houtenbos. Meer informatie