Nieuws diervoeders

Al jaren wordt er over gesproken , past Koenis BV nog wel in het centrum van Opmeer ??

Na een lange tijd van onderzoek en onderhandelingen hebben wij er voor gekozen om de productielocatie in Opmeer te verkopen.
Wij gaan ons bedrijf vestigen op het industrieterrein Agriport in Middenmeer. Hier realiseren wij een geheel nieuwe, moderne mengvoerfabriek met bijbehorende opslagloodsen.
Koenis Dierenspeciaalzaak zal op de huidige locatie in Spanbroek blijven voortbestaan.
Deze unieke kans laten wij niet aan ons voorbij gaan, echter het zal nog wel even wat tijd kosten.
De streefdatum is 1 juli 2025. Deze grote stap nemen wij omdat wij met ons hele team veel vertrouwen hebben in de toekomst. Een toekomst waarbij maatwerk in de veehouderij steeds belangrijker wordt, het telen en benutten van eigen krachtvoeders normaler gaat worden en de advisering naar onze klanten nog specifieker.

Koenis Diervoeders heeft sinds kort het Bio Certificaat en is zo dus ook uw leverancier voor biologische producten wilt u weten wat er mogelijk is neem dan contact op met ons via info@koenisbv.nl of 0226-351441

Een landbouwproduct of voedingsmiddel mag alleen biologisch heten als het productieproces aan wettelijke voorschriften voldoet. De Europese overheid bepaalt de regels, de ruim 4000 gecertificeerde bio-ondernemers leven deze na en worden hierop gecontroleerd. Zo kan de consument er van op aan dat een biologisch product ook écht biologisch is.

biocertificaat

 

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:00 uur
Woensdag:
08:00 - 17:00 uur
Donderdag:
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten

Koenis Diervoeders

Koenis BV is gespecialiseerd in productie van maatvoeders voor de veehouderij
Dat betekent dat wij zeer klantgericht werken met korte lijnen en een hoge service. Naast de advisering met betrekking tot de juiste rantsoenen, helpen we met jongveeopfok, diergezondheid, mestboekhouding en melkqoutum.
Meer informatie

Laatste nieuws / aanbieding