• Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders
  • Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders
  • Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders

VLOG

VLOG voeders zijn voeders die geen grondstoffen/producten bevatten met GMO’s (genetisch gemodificeerd organisme). Dit wil zeggen dat er niet aan het DNA van de grondstoffen/producten is gesleuteld die we in deze voeders verwerken. Naar aanleiding van marktinitiatieven van onder andere CONO Kaas is de vraag naar de VLOG voeders enorm gestegen. Koenis B.V. is hier enkele jaren geleden al op ingespeeld door zich te certificeren voor VLOG voeders.

Via GMP+ FRA zijn wij gecertificeerd volgens de VLOG-standaard norm.

GMP+ FRA “MI5.4 – GMO controlled” is VLOG erkent, dit betekend dat wij VLOG voeders produceren volgens de normen die de VLOG-standaard stelt.

VLOG certificaat:

Als u vragen heeft over ons certificaat of VLOG kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:00 uur
Woensdag:
08:00 - 17:00 uur
Donderdag:
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten

Koenis Diervoeders

Koenis B.V. is een diervoederbedrijf gespecialiseerd in het produceren van maatvoeders voor dieren. Op een klantgerichte manier werken we met korte lijnen en een hoge service aan het beste resultaat voor onze klanten. Door dicht bij onze klant te staan proberen we door middel van goede adviezen en praktische tips de doelstellingen van onze veehouders te realiseren. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van het juiste rantsoen voor het melkvee, de jongveeopfok, juiste manier van droogstand, ruwvoerwinning, diergezondheid, robotmelken, mestboekhouding en bemesting. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Meer informatie

Laatste nieuws / aanbieding