• Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders
  • Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders
  • Al jaren ervaring met de
  • productie van VLOG voeders

VLOG

VLOG voeders zijn voeders die geen grondstoffen/producten bevatten met GMO’s (genetisch gemodificeerd organisme). Dit wil zeggen dat er niet aan het DNA van de grondstoffen/producten is gesleuteld die we in deze voeders verwerken. Naar aanleiding van marktinitiatieven van onder andere CONO Kaas is de vraag naar de VLOG voeders enorm gestegen. Koenis B.V. is hier enkele jaren geleden al op ingespeeld door zich te certificeren voor VLOG voeders.

Via GMP+ FRA zijn wij gecertificeerd volgens de VLOG-standaard norm.

GMP+ FRA “MI5.4 – GMO controlled” is VLOG erkent, dit betekend dat wij VLOG voeders produceren volgens de normen die de VLOG-standaard stelt.

VLOG certificaat:

Als u vragen heeft over ons certificaat of VLOG kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen!

Openingstijden

Maandag:
08:00 - 17:00 uur
Dinsdag:
08:00 - 17:00 uur
Woensdag:
08:00 - 17:00 uur
Donderdag:
08:00 - 17:00 uur
Vrijdag:
08:00 - 17:00 uur
Zaterdag:
Gesloten

Koenis Diervoeders

Koenis B.V. is een diervoederbedrijf gespecialiseerd in het produceren van maatvoeders voor dieren. Op een klantgerichte manier werken we met korte lijnen en een hoge service aan het beste resultaat voor onze klanten. Door dicht bij onze klant te staan proberen we door middel van goede adviezen en praktische tips de doelstellingen van onze veehouders te realiseren. Onze adviseurs helpen u graag bij het bepalen van het juiste rantsoen voor het melkvee, de jongveeopfok, juiste manier van droogstand, ruwvoerwinning, diergezondheid, robotmelken, mestboekhouding en bemesting. Daarnaast staan we altijd open voor nieuwe uitdagingen!

Meer informatie

Laatste nieuws / aanbieding

Koenis zet stappen voor de toekomst! De vergunningen voor de nieuwe mengvoerfabriek zijn ingediend bij de gemeente en de stroomvoorziening is uiteindelijk toch geregeld. We hopen na de zomer van 2024 te beginnen met de bouw, en in de 2e helft van 2025 vanuit de nieuwe fabriek op Agriport uw voersoorten te kunnen leveren. We hebben in deze dynamische tijden gekozen voor een samenwerking met een partner, namelijk Fransen Gerrits gevestigd in Erp. Deze partij zal deels financieren, garant staan en ons ondersteunen met kennis en kunde. Fransen Gerrits zal een minderheidsbelang nemen in onze organisatie, zodat Koenis BV zelf wel autonoom als bedrijf zal draaien met de toekomstige generatie Gijs en Luca Koenis met Bastiaan Houtenbos. Meer informatie