Hobbydieren – Algemeen

Alfamix Kip

Sunny GardeurVoor hobbydieren en (sier)pluimvee bieden wij een flink assortiment. Voeders voor alle dieren en benodigdheden voor pluimvee. Bent u eigenaar van kippen, sierhoenders, watervogels, geiten, schapen, koeien of varkens? Dan is Koenis  het juiste adres voor u! Naast de voeders die wij zelf produceren hebben wij van Garvo een uitgebreid assortiment.

Alfamix Swien

Sunny GardeurDe meeste soorten varkensvoer zijn samengesteld voor productiedieren, gericht op snelle groei, dracht of melkproductie voor biggen. Alfamix swienis speciaal ontwikkeld voor hobbyvarkens die niets anders hoeven te doen dan gezond te zijn en zich te vermaken. Alfamix swien is afgestemd op de spijsvertering en het lichaamsonderhoud van varkens ‘in rust’. Het voer verschaft varkens de energie om nieuwsgierig en actief hun omgeving te verkennen.

Alfamix Geit

Sunny GardeurGarvo Alfamix geit is een smakelijk aanvullend voer, gebaseerd op de behoeften van hobby(dwerg-)geiten en geitlammeren. Het wordt verstrektnaast ruwvoer zoals hooi of gras en stro als vezelbron. Als u de voedingsrichtlijn hanteert voorziet alfamix geit samen met passend ruwvoer in alle noodzakelijke dagelijkse behoeften.

Alfamix Ezel

Sunny GardeurEzels zijn van nature de gehele dag in de weer is om hun voedsel bijeen te zoeken. Hun natuurlijke voeding bestaat uit zeer ruw materiaal zoals distels, kruiden en grove grassen.Zorg voor een goede balans tussen energie, bouw- en beschermstoffen om uw ezels gezond te houden.Alfamix ezel is precies afgestemd hun bijzondere behoeften. Het voer bevat de noodzakelijke vitaminen, mineralen en aminozuren die ezels met ruwvoer onvoldoende binnenkrijgen.

 

Openingstijden

Maandag:
09:00 - 18:00 uur
Dinsdag:
09:00 - 18:00 uur
Woensdag:
09:00 - 18:00 uur
Donderdag:
09:00 - 18:00 uur
Vrijdag:
09:00 - 18:00 uur
Zaterdag:
09:00 - 17:00 uur

Koenis Dierenspeciaalzaak

Naast onze mengvoederfabriek hebben wij een Dierenspeciaalzaak met een compleet assortiment in diervoeders en dierbenodigdheden. Dus of het nu gaat om een hond, kat, konijn, vogel of paard, bij Koenis kunt u terecht. Meer informatie .

Laatste nieuws / aanbieding